Varför vi startade Lindström&Göthberg.

Vi träffades på Investors dotterbolag Novare Academy. Johan och Martin arbetade där och Peter gick det första nätverksprogrammet, Forum Novare. Efter det skildes våra vägar åt men vi behöll kontakten. En kontakt som utvecklades till en gemensam insikt om behovet av något som inte fanns. Nämligen ett nytt sätt att som företagsledare eller medlem i en ledningsgrupp utvecklas inom exakt de områden man själv och verksamheten bäst behöver, precis när det behövs. Därför startade vi Lindström & Göthberg.

Vårt långvariga intresse för både människor och affärer har gett oss ett stort nätverk inom näringsliv, offentlig verksamhet och akademi – både i Sverige och internationellt. Med hjälp av detta nätverk skapas skräddarsydda möten och andra aktiviteter för våra uppdragsgivare. Olikheterna i våra respektive erfarenheter från tidigare roller och verksamheter lägger grunden för kreativitet och för att våra uppdrag ger resultat.

Välkommen till vår vind i Gamla Stan eller till vårt kontor i Göteborg. Det är här våra uppdrag börjar. Var de slutar bestämmer du!

Varför vi startade Lindström&Göthberg.

Vi, Martin Lindström och Johan Göthberg, träffades när vi båda arbetade på Investors dotterbolag Novare Academy. Efter det skildes våra vägar åt men vi behöll kontakten. En kontakt som utvecklades till en gemensam insikt om behovet av något som inte fanns. Nämligen ett nytt sätt att som företagsledare eller medlem i en ledningsgrupp utvecklas inom exakt de områden man själv och verksamheten bäst behöver, precis när det behövs. Därför startade vi Lindström & Göthberg.

Vårt långvariga intresse för både människor och affärer har gett oss ett stort nätverk inom näringsliv, offentlig verksamhet och akademi – både i Sverige och internationellt. Med hjälp av detta nätverk skapas skräddarsydda möten och andra aktiviteter för våra uppdragsgivare. Olikheterna i våra respektive erfarenheter från tidigare roller och verksamheter lägger grunden för kreativitet och för att våra uppdrag ska ge resultat.

Välkommen till vår vind i Gamla Stan. Det är här våra uppdrag börjar. Var de slutar bestämmer du!